Postgrado Coaching

[Pilar Segura] Especialista Universitari en Coaching Personal i Organitzacional

Especialista Universitario en Coaching Personal y Organizacional

Universitat Rovira i Virgili – Tarragona

Dirección académica: Pilar Segura

 

El Coaching aparece como una disciplina emergente de la práctica profesional vinculada a las personas. A través del coaching se busca el desarrollo de las potencialidades y se hace a la persona responsable y protagonista de sus acciones.

Permite conocer las fortalezas y los aspectos de mejora facilitando la adquisición de habilidades y destrezas específicas para promover el cambio y conseguir que el cliente llegue al nivel de desempeño y eficacia deseados. El Coach facilita (junto con el cliente) la creación de un espacio adecuado para la toma de consciencia y el aprendizaje.

El Coaching contempla elementos de la Filosofía, Antropología, Psicología… que son aplicables en diferentes ámbitos: empresa, liderazgo, salud, educación, deporte, vida personal y profesional.

El Postgrado posibilita el aprendizaje de las competencias específicas del coach a través de conocer diversos modelos teóricos y ejercitar las estrategias prácticas para hacer que el proceso de coaching sea efectivo.

Testimonios

Han sido 9 meses intensos, un curso en el que he aprendido mucho, contenidos que puedo aplicar tanto en mi vida profesional como personal, que amplía mis posibilidades laborales. Muy favorable relación calidad/precio, con profesores muy cualificados. Es un curso en que tienes que implicarte, muy participativo. Lo volvería a hacer.

Rosa de Castro

 

“Tenia els ulls tancats. Ara tinc els ulls oberts a la vida. Abans coneixia què eren les emocions. Ara les visc. Fa un any no sabia quin futur m’esperava. Ara coneixo què és viure l’Ara. Això és el que m’ha ensenyat fer el curs d’ Especialista Universitari en Coaching.”

Anna Lefebre

 

Estem finalitzant el Postgrau de coaching organitzat per la URV i volia fer-te arribar una valoració personal del mateix: els professionals que han impartit les classes m’han semblat molt molt bons, els continguts impartits han estat adequats tant per a poder exercir com a coach com per a facilitar una evolució personal. Així mateix la relació amb els companys ha estat excel•lent, la qual cosa ha facilitat aquest procés d’aprenentatge.

Neus Bove

 

“En principio fue el gran desconocido, finalmente fue el gran descubrimiento. Sin duda, el curso me reportó grandes conocimientos teóricos y prácticos del coaching, pero lo mejor fue la aplicación personal que derivó en mi día a día dándome cuenta de cosas que no era consciente”.

Xavi Perez

 

És un postgrau que et canvia la vida a nivell personal i professional, és molt humà: que afavoreix la reflexió, l’autoconeixement i la relació amb els companys i amb els docents. Podràs trobar professionals d’una qualitat humana i professional excepcional. L’aprenentatge és vivencial i de qualitat, s’intercala la part teòrica i part pràctica. Les pràctiques és fan a l’aula i fora d’ella amb coachees, aquestes pràctiques són supervisades, a banda de passar per un procés de Coaching personal. El clima que es genera durant el curs amb els companys és molt maco. Per a mi ha estat un plaer haver-lo fet, l’he gaudit molt i he conegut gent fantàstica.

Sara Gallisà. Psicòloga

 

Aprendre a acompanyar en el camí de les persones implica conèixer parts de tu mateix desconegudes. Il•luminar aquestes parts ens dóna més coneixement, poder i sensibilitat per governar les nostres vides, i també per ajudar als altres. A més, he comprovat que al llarg dels anys podem tenir vàries vivències, no moltes, que ens canvien la vida; doncs bé, el postgrau d’Especialista Universitari en Coaching, és una d’aquestes vivències.

Yolanda Llorens

 

El postgrau m’ha donat eines, models i estratègies pràctiques per a desenvolupar el meu projecte.
Ha estat una experiència inoblidable a nivell personal.Els companys de grup ens hem convertit en amics per sempre.
Els professors han sabut conduir, guiar i transmetre els coneixements amb molt d’afecte, respecte, energia, llum i professionalitat.
La meva valoració és d’excel • lent. Gràcies.

IMM@ Martí

 

Desde hace unos 20 años mi trabajo consiste en negociar con personas y coordinar equipos de profesionales, y he podido comprobar que el coaching te aporta herramientas eficaces y de aplicación directa para averiguar qué cosas motivan a las personas, ayudarlas a sacar lo mejor de ellas mismas y potenciarlas para que consigan hacer cosas para las que no se creían preparadas. Mediante la aplicación de estas técnicas, cuya puesta en práctica no es especialmente complicada, puedes conseguir que las personas mejoren su autoestima (y con ella su satisfacción personal y su compromiso profesional) e incrementen la calidad y la efectividad de su trabajo.

LLuis Maduell

 

Descarga el PDF:Descargar PDF   Visita la web del postgrado:Visitar Web